TololTunes:KOS Mamat - Hiji Sareng Hiji

Dari Tolololpedia, ensiklopedia bebas berbahasa Indonesia.

Langsung ke: navigasi, cari


Artis : KOS Mamat
Judul : Hiji Sareng Hiji
Cipt. : NN


Hiji sareng hiji sami sareng dua, lamun bisa ngaji tangtu bisa ngadoa
Dua sareng dua sami sareng opat, mun bisa ngadoa tangtu meunang berkat
Opat sareng opat sami sareng dalapan, mun meunang berkat tangtu bisa barang hakan
Dalapan jeung dalapan sami sareng genep belas, lamun barang hakan tangtu beuteung jadi teuas
Genep belas jeung genep belas sami sareng tilupuluh dua, lamun beutueng teuas tangtu ngelaan calana
32 jeung 32 sami sareng 64, geus ngeulaan calana tuluy urang lumpat
64 jeung 64 128, lamun urang lumpat tangtu lumpat kajalan
128 jeung 128 236, mun lumpat ka jalan tangtu beungeut bengep
236 jeung 236 472, lamun beuengeur bengep tangtu era ku mitoha
472 jeung 472 944, mun era ku mitoha buru bere kupat
944 jeung 944 1888, geus dibere kupat bujur mitoha kudu di elapan
1888 jeung 1888 3616, geus meunang ngelapan sirah mitoha kudu dihampelas
3616 jeung 3616 6032, geus meunang ngahampelas balur make gula
6032 jeung 6032, 12064, geus balur kugula..
12064
eh,salah..
loba teuing..Hahaha..

Mamat - Hiji sareng Hiji02:32

Mamat - Hiji sareng Hiji

Peralatan pribadi